Pazartesi, Nisan 17, 2006

TWEETY


Kocaman turuncu ayakları, eşşek gözü gibi mavi gözleri olan sarışın bir kuştu. Bu da hünsa karakterlerdendi, yani kız mı, erkek mi anlaşılmazdı. Bu kuşcağız yaşlı bir nineyle yaşar, kafesinde uslu uslu otururdu. Sevimli ve güzel kedi Silvester'i görünce "aaa bi kedi gördüm sanki" der, tüneğinde tepinerek "gördüm bir kedi gördüm " diye bağırırdı. Silvester'in derdi günü Tweety'i 2 dilim tost ekmeği arasına koyup, tuzlayarak yemekti. Bazen de bunu başarırdı, ama lokmasını sindiremeden Nine yetişir, Silvester'i kuyruğundan kaldırıp poposuna vurarak "tükür tükür" diye bağırırdı. Tweety pat diye yere düşer, "yaramaz kediiii" diye Silvester'i azarlardı.

15 yorum:

Adsız dedi ki...

ben ordaki silvester kedicige bayılıyorum garibanım yaaa...
:)

Adsız dedi ki...

Ablamla her bölümünü seyreder gülmekten yüz kaslarımız ağrırdı. Hep Sylvester'ı tutardık, ama hiç bir zaman yiyemezdi Tweety'i. Çizgifilm kahramanım hep Sylvester'dır, tatlı, zeki ama şanssız kedicik...
Şimdi 26 yaşındayım ama her tv'de gördüğümde her işimi bırakır izlerim ve başaramayacağını bilsem de yine Sylvester'ı tutarım:)))

Adsız dedi ki...

bi bu igrenc kustan bi de su bugs bunny den nefret ettigim kadar kimseden nefret etmedim.....

Adsız dedi ki...

şu tweety kadar sinirimi bozan bi çizgi film karakteri olamaz. Küçükken deli olurdum, bigün zengin olucam, özel bi bölüm çizdiricem derdim. Sylvester parçalıcaktı bu tweety i.yutcaktı bi güzel, karnını doyurcaktı..
ivet ,ivet bi kedi gördüm:))
hay, kediler yesin seni..

Judy Abbott dedi ki...

püüahahahaaha evet evet, zavallım Silvester'ı bazen kocaman bi buldog vardı, o yutardı, nine de önce buldogu tükürttürüp Silvester'i kurtarır, sonra Silvester'ı tükürttürüp kuşu çıkartırdı, bi kere biberleyip yiyemedi Tiviti sandaviçini şu sevimli Silvester.

Adsız dedi ki...

Tweety`e uyuzumdur. Sizlere katılıyorum aynen. Ben de bir ara Silvester kuşu yerken resimlerini çizmiştim. Okulda öğretmen felan "nedir bu, niye böyle çizdin" diye soruşturunca "beni manyak sanıcaklar" diye vazgeçmiştim. İlkokuldaydım, korkuyor insan tabii :D

---Shevarash---

Adsız dedi ki...

aaa bu tweety düsmanlıgı böLe yaa..ben cok seviorum tweetyy..laf etmeyin yaneee:X:X:X

Adsız dedi ki...

şişşt laf yok tweetye çünkü tweety iyi kalpli,saf,ve şaşkın bayılıorum ona ben...

Adsız dedi ki...

herkes ayni fikirdeymis:) asil canavarin tweety oldugunun farkinda olmayan yokmus.. ben de sadece kendimin slyvester'i tuttugunu zannediyordum.. pek bi mutlu oldum...

Adsız dedi ki...

cok sevdiğim bir çizgi film.

Adsız dedi ki...

BEN BAYILIYORUM TWEETY'YE YAA
HER ZAMAN DA SEYRETMİŞİMDİR...
ANCAK KIZ MI ERKEK Mİ BİLMİYORUM...
AMA BNA KIZ GİBİ GELİYOR...

zavazingo dedi ki...

bu tweetye ben katlanamiorum hic.bu kadar antipatik gicik bi yaratik olamaz.bi tweety bi de bugs bunny ikisi de hic hoslanmadigim tipler.kin besliyorum ikisine de. bence sadist bunlar.kabus tam.

kimi dedi ki...

http://www.facebook.com/profile.php?id=523994517#/video/video.php?v=27371618779

kimi dedi ki...

http://www.facebook.com/profile.php?id=523994517#/video/video.php?v=27371618779

Adsız dedi ki...

tabi ki tweety KIZ dır bunu bilmeyenler aptaldır tweety nin ayakları da küçüktür