Pazartesi, Nisan 17, 2006

ALVİN VE SİNCAPLAR


Alvin, Simon ve Theodore Chipmunk kardeşlerin maceralarını anlatan bir çizgi filmdi. Bunların en cerzebelisi Alvin'di. Elebaşı oydu. Bunlar rock star falandılar galiba. Kendilerini evlat edinen Dave diye bir adamla yaşarlardı. Tuhaf gecelik entarisi gibi kıyafetleri vardı bu elemanların.

17 yorum:

Adsız dedi ki...

one of the best cartoons i have ever seen in my entire chilhood

Dalgic dedi ki...

Turkiye'de chipmunk olmamasi dolayisiyla "sincap desem hic degil, demesem o da degil" diye dugum etmistir netekim.

tomwood dedi ki...

cok severdim,oyuncak kopegimin adını theodor koymustum hatta.bi kız chipmunk lar vardı ki akıllara zarar,cok sıkıcıydı.

Adsız dedi ki...

sırf onların seslerini hissedebilmek için şarkıları hızlandırılmış versiyonlarıyla dinliyodum

Adsız dedi ki...

hep alvin olmak istemiştim nedense? hatta üstüme babamın XL kırmızı tişörtünü giyer öyle izlerdim:)) alvine benziyecem ya:!!

elmagnifico dedi ki...

bunu hbb (eyç bi bi) kanalı yayınlardı, ben de hep seyrederdim.

hgdjgdhjgdjhgdhd dedi ki...

ya işte budur..ben kız ark ıma sincap derim hatta arwin ki aslında alvin miş:D...ben bu çizgi filmin hastasıydım..kardeşimle alvin kawgası yapardık:)))

Adsız dedi ki...

hbbde yayınlanıyodu.alvin esas oglandı zati.bi de saymınla teodor vardı biri şişmanca bööle yemek yemeyi seven digeri de gozluklu zekice bi tipti.bunların kız versiyonları da vardı onlar da sarkıcıydı.hatta bazı bölumlerde birlikte cıkarlardı.bi gun okulun onundekiheykeli kırmıslardı.mudur kim yaptı diye sormus hepsi ben yapmadım diince içlerinden biri doruyu soyleye kadar bi odaya kapatmıstı.kimse itiraf etmeyince kimin yaptıgını bulmak için aralarında mahkeme kurmuslardı.sonunda herkes heykel kırıldıgında yaptıkları işi yaparlarsa suclunun ortaya cıkacagını dusunmuslerdi.megersem bilmeden hepsi de heykelin kırılmasında iş birligi yapmıslar.tabi bunlar yaptıklarını tekrar ederken mudurun kırılan heykelin yerine koydugu yeni heykeli de kırmıslardı.onun yerine dahiyane bi fikir gelistirip (galiba bu fikri gozluklu olan saymın ortaya atmıstı)joleden heykelin aynısından yapıp koymuslardı.tam birbirlerini zekalarından dolayı tebrik ederken yagmur yagmıs heykelcik de bi gusel erimişti:))

Adsız dedi ki...

tesekkürler.....
alvin basını genellikle derde sokan bi tipti diye hatırlıyorum...

Adsız dedi ki...

bunların çoookkk meşhur bir şarkıları vardı.. hatta şimdilerdede söleniyoo..allahını seven hatırlayan varsa o şarkının adını yazsın...

Adsız dedi ki...

hbb'den önce daha ben ilkokuldayken trt'de de yayınlanıdı (tevellüt 77, yaş 30) epey meşhur bir çizgi filmdir aslında. senelerdir kasetleri falan satılırmış diye duydum.

benim aklımda kalan tarafı ise şuydu. onların insan olduklarını zanneder, sincap (köstebek, fare, hamster vs.) olduğunu söyleyenlerle iddialı ve hararetli tartışmalara girerdim :)))

Adsız dedi ki...

su an gorene kadar tamamen unuttugum fakat hatirlamamla da "ahh olsa da simdi de seyretsek" dedigim muhtesem bir cizgi film..

Adsız dedi ki...

Küçükken en sevdiğim çizgi film buydu :)

Adsız dedi ki...

Çocukluğuma dönmeyi bu çizgifilmleri görene kadar hiç bu kadar istediğimi hatırlamıyorum.En sevdiğim çizgifilm di çünkü ben de çok sakardım..

fanatik dedi ki...

yaa bukadar diyorum, daha iyiyisini seyretmemiştim, 2.sini sabırsızlıkla bekliyorum, bu sincaplar dostlar başınaaaaa :)

Adsız dedi ki...

YA BEN ONLARLA BÜYÜDÜM HELE O ŞARKI SÖYLEMELERİ VARYA DELİRİYODUMMMM NERDE ESKİ ÇİZGİ FİLMLER

Adsız dedi ki...

benden çok kızkardeşim severdi bunu o ince, tiz bir sesle söyledikleri şarkıları vardı.