Cumartesi, Temmuz 29, 2006

SPORTMEN BILLY


Adı üzerinde spor hakında bir çizgi filmdi. Billy başka bir gezegenden gelmiş kahramanımızdı. Hayatta tek derdi zeki, çevik ve ahlaklı bir sporcu olmak ve dünyada sporu korumaktı. Tabii düşmanı da vardı, He-Man'deki kötü Lin'e benzeyen Vanda! Billy'nin yardımcıları da sportmen küçük bir kızla bir köpekti. Bunların ne zaman başı derde girse Billy o çirkin spor çantasını çıkartır içinden illa tam işine yarayacak bir spor malzemesi bulurdu. O çantanın içinden kompile spor salonu bil çıkartırdı ben size öyle söyleyeyim! İşte bu Billy'i hiç sevmezdim, koca kafalı itici bir tipti!

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Süper bi kolleksiyon olmuş. Benimde hatırladığım bi çizgi filim var. Su altında geçiyodu kahramanları insandan insan-balık arası yaratıklara dönüşebiliyolardı (Yunus, Köpek balığı, çekiç balığı v.b. balıklar.) hatırlayan varmı?

Mr_TD dedi ki...

benim tek hatirladigim,

sportsbilly,he comes from another planet,for a special mission,.....
gerisini hatirlamiyorum.

youtube da arayinca bu cikti,sarkiyi da yanlis hatirlamisim ama olsun , yarisi tutmus :)

http://www.youtube.com/watch?v=huJlDsfXf5U

Unknown dedi ki...

ya ben hatirliyorum kardesime isim takmistim sportmen bily diye ne alaka kurmustum hatirlamiyorum. ama hala da ara sira derim spor giyinince :D oyle istee

Silencer dedi ki...

ingilizcesini aradığım dizilerden

Adsız dedi ki...

Çocukluğum duvar keğadıydı. yaklaşık 15 sene duvarımızı sportmen billy'nin yaptığı sporlardan olşan desenler süslemişti.Keratanın yapmadığı sporda yoktu.Bir duvar keğadi olarak çizimleride çok keyifliydi.Bu güne kadar onun bir çizgifilmi yoksa sadece bir duvar keğadı desenemi olduğunu merak etmeme rağmen öğrenenmemiştim. Teşekkürler .Bunu öğrenmek çok ilginç oldu.

Silencer dedi ki...

biraz bulabildim.