Pazartesi, Nisan 17, 2006

SANDYBELLE

sandybel
90'ların başında yayınlanmış bir diziydi, Sandybelle İskoçyalı'ydı sanırım, bir de çoban köpeği vardı, yani lassie cinsinden bir çomar. Babası ölünce bu kız bir minibüsle dünyayı gezen bir gazeteci olmuş, annesini aramıştı. Sonunda da annesini rahibelerle dolu bir adada bulmuştu. Bir de aşık olduğu Mark Wellington diye zengin bir oğlan vardı. O da sanırım fotoğrafçı olarak bu kızcağıza eşlik etmişti seyyahatlerinde. Hiçbir özelliği yoktu, salak bir kızdı işte.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence iyi bir diziydi.Güzel bir jenerik müziği vardı.

Ama kız salağın tekiydi. :)

Adsız dedi ki...

Yaw bunun kapanış müziğini bulamadım.Bi yardımcı olun lütfen.
alinakki@hotmail.com a adresi gönderirseniz sevinirim.msn kullanmıyorum.

Adsız dedi ki...

Kız salak değil fazla iyi kalpli.
Di'li geçmiş zaman kullanmak istemiyorum. Kardeşim olsun, ben olayım, hala seviyoruz. İzleyemesek de. Son bölümlerini kaçırdım. Ona yanıyorum. Gerçi kardşim kaçırmamış ve bana anlattı ama izlemek başka tabi. ;)

Kapanış müziğini hala bulamadım. Videosu vardı bende ama çalmışlar .
Bulana kadar pes etmicem ama.:)

Adsız dedi ki...

ya süper bişeydi ben çok severdim onu izliye bilmek için okuldan koşakoşa gelirdim çoktandır arıyodum bulamadım bu gün gördüm çok heyecanlandım ya nasıl izliye bilirim bana söyleyin ne olur yeniden o yıllara döndüm bunu mutlaka izlemek istiyorum.

Adsız dedi ki...

sandy belle baştan sona izledigim nadir animelerden birisonu çok güzeldi...hiç unutmam ilke86

Adsız dedi ki...

Çok sevdiğimi anımsamıyorum ama show tv bir dönem nerdeyse trt'nin tüm bu yayınladığı animeleri tekrar etmişti ve başka bişey olmadığı için izlemiştim. Kapanış müziği bende tv size (bir buçuk dakika) olarak mevcut uzun versiyonunu bulmadım

Adsız dedi ki...

slm ben bu çizgi dizileri izlemek istiyorum kızımlaberaber
linkini bilen varsa mai,l atsın nolurrrr hayrunnisanur53@hotmail.com