Pazartesi, Nisan 17, 2006

AKILLI BIDIK


Küçük, mavi ve de son derece zeki köpek Bobi'nin maceralarını izlerdik. Hatta bu çizgi filmden sonra bilmiş çocuklara ya da okuldaki kısa boylu ama cin gibi tiplere akıllı bıdık demek moda olmuştu. TRT'nin mükemmel seslendirmesinin de hakkını vermek gerek. Taşdevri ve Ayı Yogi gibi Akıllı Bıdık ta bir seslendirme harikasıydı.

5 yorum:

galactica dedi ki...

seslendirmenin karaktere bir ruh verdiği, dublajın bir karakteri çok sevmemizde etkisi çok büyük muhakkak. Çok sevdiğimiz akıllı bıdık'a sesiyle hayat veren, sevmemezi sağlayan tiyatrocu pekcan koşardır.

Adsız dedi ki...

Bu çizgi filmi ben de çok severdim. O kadar da eski ki. Hala hatırlayanlar olması ne güzel. Sonraki yıllarda tekrarı olmadı ne yazık.

Adsız dedi ki...

pek bilgiç ve tatsiz bir köpekti.

Adsız dedi ki...

ben cizimini sevmezdim renkler falan hosuma gitmiyodu.

Adsız dedi ki...

aşkım bana akıllı bıdığım der hep bu çizgi filme bayılırmış yorumlara baktımda beni pek bilgiç ve tatsız bulduğu için olabilirmi aklıma takıldı ama bende çok severdim bu çizgi filmi herşeyi bir anda neresinden çıkarırsa lazım olduğunda çıkarır kullanırdı herşeyini yanında taşıyordu nereye sığdırıyordu bilmem ta ta kaşık lazım oldu sağ cepten çıkardı kürkünün içinde kendinden büyük olan o bizim göremediğimiz cebinden ne güzeldi valla