Pazartesi, Nisan 17, 2006

JETGİLLER

jetoğulları
Taşdevri'nin gelecek çağlarda geçen versiyonuydu, bunların da herşeyi egzantrik ve moderndi. Hizmetçileri robottandı, araba yerine uçan daireleri vardı doğal olarak. Bende fazla bir heyecan uyandırmazdı gelgelelim.

13 yorum:

Adsız dedi ki...

ben de jetgillerin şarkısı var yollayim siteye ekleyin sanemole@gmail.com adresim burdan ulaşın bana..

Adsız dedi ki...

tas devriyle yer mi degistirmisler di ne cok garip olmustu sevdigim bir cizgi filmdi, artik biraz buyumustuk o zamanlarda ama izlerdik. cok gicik bir patronu vardi cuce, bi de cok gururlu bir robotlari vardi, afacan bi cocuk, kasarimsi bir abla, anne baba da cok iyidi kendi aileme benzetirdim bazi bazi.

Adsız dedi ki...

çok aptal bi köpekleri vardı astro mu neydi adı emin diilim

Adsız dedi ki...

Ah hayalimdi benim, yürümeyeceksin bantlar seni götürecek ohhh ne keyif :))

elmagnifico dedi ki...

bu geleceği görmüş bir çizgiflmdi. ben bu yüzden yllar geçtikçe daha çok takdir ederim. mobilyalar, diğer eşyalar zamanla bu çizgifilmdekine benziyor dikkat edelim. mesela japonlar asimo yu yaptı ki sonunda bu çizgifilmdeki hizmetçiye benzeyecektir.

Adsız dedi ki...

ben sabahları onları hazırlayıp gönderen makineye hayrandım.pijamaları çıkarsın duş aldırsın disini fırcalasın...cok güzeldi

Adsız dedi ki...

anasına bak kızını alma direk anasını al ahh ah aşıktım sana be

Adsız dedi ki...

bence bu çızgı flımı ızlerken çocukken. hep hayal kurarımdım bu cızgı flım gelecege yon veren çok ta keyfılı herşeyle guzel yanı anlıyana en onemlısı bır aıle nın yaşadıgı sevgı dolu anlamlı herseyı barındırıyor.en sevgıdıgım karakter corc ingilizceden fazlaq cakmıyom ::SD serkancan19901907@ sadece benım gıbı çocuk duygusu olanlar eklesın....

IdefugaL dedi ki...

en sevdiğim çizgifilmdi.. jane'in saç seçme makinasına hastaydım, bi de giysilerini seçerdi aynı şekilde. çok yaratıcı gelirdi herşeyine hayrandım.

Adsız dedi ki...

ana kız adamcağızın iliğini kuruturlardı!

Adsız dedi ki...

Güzel di Ya hep Taş Devri Ve bunun arasında ilişki kurmaya çalışrıdm bi bölümdemi ne bunalr yer deiştirdiler .. Ama en önemlsi ne kadar teknoloji hayata girsede bi aile sıcaklığı vardı onlarda Ya çocuklumu özledim :(

kirazzade dedi ki...

uyyyyyy ben bunları da çok severdim yaa? Nasıl bulacaz bölümlerini?

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

30 sene falan önceki jetgiller daha güzeldi. Sonra sanırım 10-15 sene önce yine biryerlerde yeni bölümleri yayınlandı. Oğlumla beraber yeniden izlemiştim:) Ama sevemedim.