Cuma, Nisan 21, 2006

CAPTAIN FUTURE


Çok değişik bir çizgi filmdi. Bir bilim adamı karısını ve ortağını alıp Ay'da gizli bir üsse yerleşiyordu. Ortağının bedeni iflas etmiş olduğundan bilim adamı herifin beynini bir kasaya yerleştirmiş, bizimki bundan sonra hayatına Beyin olarak devam etmişti. Bilim adamı ve Beyin beraber bir robot ve android icat etmişlerdi (C3P0'nun dedesi) Gelgelelim kötü adamlar bilim adamıyla karısını öldürmüş, ve bunların çocuğunu bu Beyin, Robot ve Android büyütmüştü, işte Captain Future bu çocuktu. Captain Future zeki, çevik ve ahlaklı bir bilim adamı ve sportmen kişilik olarak büyümüştü. Ve bilimsel yeteneklerini insanların hizmetine sunmuştu.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Kesinlikle ekol bir anime,
Ayrıca siteye eklendiği için çok teşekkürler.
C.Kuran

Adsız dedi ki...

Ben Captain Future benim icin cok ozel cunku cocuklugumda annemin izlememe izin verdigi ve hastasi oldugum ILK cizgi filmdi/ Ben bunun Turkiyede de yayinlanmis oldugunu bilmiyordum - ne hos benim gibi baska fan'lerin de olmasi. Ayrica harika bir de muzigi vardi - hatta bundan bi 5-6 yil evvel birileri tekrar cover yapti bi suru club'da caliyorlardi ama mp3'unu hicbi yerde bulamadim. bilen-olan biri varsa bana yollayabilir mi?
gulko99@yahoo.com

cok cok tesekkur ederim

sevgiler

Unknown dedi ki...

1971 doğumluyum.1974-1984 yılları arasında Almanyada yaşadım.Bu çizgi film Türkiyede gösterilmedi.Çünkü yurtdışıyla bağlantısı olmayanlar Captain Future hatırlamıyorlar.Kendi çocukluğumda önemli olan çizgi filmlerin çoğunu (Heidi,Şirinler,Tom ve Jerry,Red Kit)benim çocuğum da izledi.Captain Future'i izlemesini istiyorum.Şu an çocukların izlediği çizgi filmlerden daha iyi olduklarını düşünüyorum.mustafa.erol71@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bak konusu çok hoşuma gitti yaw ben nasıl kaçırmışım bunu. Güzelmiş yaw filmi felan da olur bunun. Ama bilader çok sıkı takip ederdim. Nerde çıkığını hatırlamıyorum şimdi. İnşallah bi yerlerde yayınlanırda seyrederiz. Tam benlikmiş yaw tuh

Adsız dedi ki...

Ben de bi kac bolum izlemistim TRT de vermislerdi. Duvardan gecmeyi saglayan bir cihaz vardi. Insanlari ilkel magara adamlarina donduren bir hastalik vardi.
Internette epeyi aradim ilk 12 bolumu buldum indirdim.
Ancak Almanca, hic bir sey anlamiyorum, Ingilizce dublajli da yok.
Altyazi ariyorum. Elinde altyazilari olan varsa lutfen haber versin-link versin.
Divx subtitle sitelerine upload etsin cok makbule gecer yaw...
Ne bulunmaz diziymis.

Bir de Thunderbirds 2086 ariyorum, bu da harika fantastik bir cizgi dizi idi ama hic bir yerde yok maalesef...
Email adresim:
Burzek at gmail nokta kom.

Adsız dedi ki...

www.turkforum.net adresinde daha farkli cizgifilmler bulabilirsiniz

Silencer dedi ki...

Captain Future 'u betamax videomda seyretmiştim küçükken ewt yukarda söylendiği gibi alamanca idi.