Cuma, Mayıs 05, 2006

JUMARU


Yine TRT tarafından yayınlanmış, herkesi etkilemiş bir çizgi film idi. Bu çizgi filmde çocuklar, pinpon masası gibi bir masa üzerinde ufacık robotları dövüştürürlerdi, hem de bunlar laptopla yönetirlerdi. Seksenlerde laptop görülmüş duyulmuş şey değildi bizim memlekette. Kahramanımız Sanşiro'nun robotunun adı Jumaru'ydu. Jumaru oyunun başlarında dayak yese de sonunda toparlanır, herkesi döverdi. Jumaru kırılıp bozuldukça Sanşiro ile beraber ekran başında biz de ağlardık. O günlerde pek çok çocuk evde Jumaru imal etmeye kalkıp koltukları yakmış, annesinden dayak yemişti.

56 yorum:

Adsız dedi ki...

yaaa jumaru tabii yaaa !!!!
"böyle robotlar vardı, çocuklar dövüştürüyodu falan" diye anlattım anlattım inanmadılar. Jumaru beee !

iSuat dedi ki...

Yaa varya oyun hamırından aynısını yapmıştım(gerçi biraz şişman olmuştu) iki tane terlek alır duvarda birbirine vura vura "JUMARU" culuk oynardık. Kızlar bile izlerdi bu çizgifilmi.

Adsız dedi ki...

heyttt benden başka jumaruyu hatırlayanlarda var, çok sevindim yaaa...şu anda yaşım önemli değil tekrar başlasa tekrar izlerim vallah...

Adsız dedi ki...

off
ismi dışında herşeyi aklımda kalmış bunun :) isminide öğrendim, bakalım nette eski günleri yaad etmek için bişeyler bulabilecekmiyim :D
teşekkürler

Adsız dedi ki...

Bende Jumarı hastasıydım o filim hayal gücüme güç katmış bir filimdir çok duygusal ve heyacanlıydı gerçekten bugunünin ninsiyeti bile belli olmayan mokomonlarından kat kat iyiydi.. bir türlü resim bulamıyorum bu çizgi filimdeki robototun güzel bir resmi lazım yaa jumaru sevenler derneğimi kursak nee :D

Burak Coştu dedi ki...

Bende bu çizgi filme bayılırdım. Millete anlatıyordum bu çizgi filmi kimse hatırlamıyordu. En sonunda benim gibi hatırlayan birilerini buldum.

Bu arada dizinin gerçek adı "Sanshiro Plawres" mış. Robotun adı Jumaru imiş..

Adsız dedi ki...

Allahım sana şükürler olsun jumaru ya jumaru abi çocukluğumun vazgeeçilmezlerinden biriydi.anlatırdım hatırlayan olmazdı.işte isbatı budur ya çizgi film budur

Adsız dedi ki...

yok böyle bitane daha yapamadılar çizgifilm tarihinde...babam bile izlerdi, izlemek zorunda kalırdı.bi kaç bölüm video ya kaydetmiştim ama aklıma tüküreyim şimdi nerdeler Allah bilir. üstüe başka şeyler kaydetmişimdir.. küfretmeyin nolur tamam suçluyum ve cezamı çekiyorum zaten

Adsız dedi ki...

Vayyy be:) Arkadaşlar süpersiniz. Burada bizim elemanlara anlatamadım bir türlü 'Jumaru''yu. Kimse bilmiyo. Neyseki bilenleri buldum. Kalın sağlıcakla!

Adsız dedi ki...

Jumaru tek kelimeyle "efsane"ydi.Adını bilmezdim ilk baslarda.Cok kucuktum beh :) Sonradan ogrendim tabi...Mandallardan Jumaru yapardık...Ne guzel cizgi filmdi yaf

Adsız dedi ki...

budur ya budur! Kendimi şizofren sanmıştım millete bu çizgifilmi anlatıp inandıramayınca... Allah o screenshot'u bulandan razı olsun, klavyesine, mausuna zeval vermesin işşşşşşallaah!!! Bir de Rurouni Kenshin adlı kılıç ustasının hayatını anlatan çizgi film var. O başyapıtı da koysalar süper olur...

Adsız dedi ki...

Ağlamak istiyorum.Siz benim kardeşlerimsiniz beah:DBende kimseye anlatamıyodum adı kalmamış aklımda.İlk dövüştüğü herifi hatırlıyomusunuz yada ben ilk onu izlemiştim.
Çocuk bir adamla karşılaşıyordu karayolunda kapıştırıyolardı robotları başlıyolardı böle arabaların tırların üstünde dövüşmeye ama adam robotunu daha uzaktan kontrol edebiliyordu adam adilik yapıyodu,jumaruyla düşmanı birbirine kenetleniyordu bi kamyonun üstünde uzaklaşmaya başlıyorlardı sahiplerinden çocugun kontrol mesafesi daha kısaydı koşmaya başlıyodu kamyonun arkasından jumaruyu kurtarabilmek için...Ah ah ne üzülmüştüm jumarunun haline böle kolları bacakları kırılmıştı.
Bide hep böle bi oyuncak istemiştim:D

Adsız dedi ki...

İşte sonunda adını öğrendim, ellerinize sağlık. Ben bu serinin sonunu izleyememiştim. Trt bir ara yayınladığı filimleri dvd ve vcd olarak satmıştı acaba bunu yayınladığı diziler için yapamaz mı? Trt'nin o güzel dublajları ile bu serileri bir daha izleyebilseydik keşke.

Adsız dedi ki...

Hiç unutmam, ve bu benim hayat felsefemi oluşturmuştur.

Çok güçlü bir rakibe karşı hazırlanıyordu ve umutsuzdu. Robotu yöneten çocuk bir gece sokak lambasından sürekli damlayan suyun taşı ikiye böldüğünü görmüş ve buna göre bir taktik geliştirmişti. Güçük ma sürekli vuruşlarla rakibini yenmişti.

bu çizgi film benim kişiliğimi oluşturan çizgi filmlerden biriydi yahuu...

Barış.

Adsız dedi ki...

hastasıydım walla o çizgifilm bende az uğraşmadım jumarı yapcam die sonra gerçi içimizde patlıyodu ama neyse

Adsız dedi ki...

en çok beğenerek izlediğim çizgi film,yıllardır adını arayıp,bulamıyodum.sizlere çok teşekkür ederim.kimse hatırlamıyodu bu çizgi filmi,hatta bi ara acaba hayal miydi die düşünmedim bile diğil:),her bölümü harikaydı.acaba jumaru'nun bölümlerini nerden bulabiliriz?

iSuat dedi ki...

http://animeclick.nipogames.com/anime.php?titolo=Plawres+Sanshiro

Ancak bu kadar resim bulabildim

Adsız dedi ki...

Evet, keşke bu sayfayı çook daha önce görseydim. Bu serinin adını bulabilmek için ne kadar kıvrandım bilemezsiniz. Adı dışında her şeyi hatırlıyordum ama adını hayır. Sormadığım insan kalmadı açıkçası. Neler yaptım neler. Neyseki en sonunda bir mail grubunda bilen birine rastladım. Neyse ben kısaca açayım konuyu. Serinin orjinal ismi Plawres Sanshiro, robotun orjinal ismi Juohmaru. Toplamda 37 bölüm ve şu anda Yunan bir anime grubu tarafından 25 bölümü ingilizce ve yunanca altyazılı olarak mevcut. Adamlar biraz ağırdan gidiyorlar ama yakında tamamlarlar diye tahmin ediyorum. Grubun sitesi:

http://www.animeclipse.com/

Bittorrent Tacker:

http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&search=Plawres+Sanshiro&category=0&active=1

İnşallah faydalı olur ;)

Adsız dedi ki...

sırf böyle robotlar yapabilmek için elektronik okudum. artık çizgi filmden ne kadar etkilendiğimi anlamışsınızdır. şimdilerde bunun takliti pokemon, bayblade gibi şeyler yayınlşıyorlar. Yapon çizgi filmininde bir eğitici bir dövüşcü formatı gidiyor. Tekrar yayınlansa yaşıma bakmadan izlerim.

Adsız dedi ki...

Bu çizgifilmler çocukluğumuzun hatıralarını bir çizgifilm şeridi misali hatırlattı ve sevindik. ama bu bölümlerden birkaçını yada birini bile olsa izleme mümkünü nasıl olur yardımcı olabilecek arkadaşlar çocuk hakları, kendi adları ve bizim heyecanlarımız için büyük ALLAH katında devasa sevaba, dünya katında yüzbinlerce gencin ve gençkalanın sevgi ve şükran duasına mazhar olacaklar.

Adsız dedi ki...

walla ne dıyımkı.. hep durunur dururdum hatta bu sayfayı bı arkım yolladı kucuklugumuzun cızgı fılmlerı dıye. aklıma jumaru geldı.. anaa bı baktım oda ne burda varmıs :)ınanın dusunurken bıle tuylerım dıken dıken oldu ya. cılgın kasırga ıle paso dovusurdu. sonra ılerleyen bolumlerde oyle bı program gelıstırmıstıkı baska alanlarda kendılerı dovusmeye baslamıstı robotlar. cılgın kasırga denen zıbıde hep cakalıllık pesındeydı ama :)

Adsız dedi ki...

arkadaşlar az önce benim kanka attı bu sitenin linki bana yemin ederim mutluluktan ağlayacağım şimdi ya yıllardır hatırlayamıyorum jumarunun adını görünce çıldırdım valla benden başka hatırlayanların olması super

Adsız dedi ki...

arkadaşlar az önce benim kanka attı bu sitenin linki bana yemin ederim mutluluktan ağlayacağım şimdi ya yıllardır hatırlayamıyorum jumarunun adını görünce çıldırdım valla benden başka hatırlayanların olması super

mancipium dedi ki...

ekranda ismini görünce gözlerimin yaşarmasına sebep olan vaktin aşmış çizgi filmi. okul dönüşünde 1 dakikasını bile kaçırmamak için servis deiştirdiğimi bilirim. yayınlansın şu yaşımda işi gücü bırakır gene seyrederim ulan bile dedirtir adama.

Adsız dedi ki...

kaç yıldır arıodm ismini bu çizgi filmin aklımı kaçırırdm (bu arada evet bnde denedm imal etmeyi jumaru =))

simgesel chapuller dedi ki...

Jumaruuu!! Ben bayılırdım bu robota aşıktım filan hatta!! Bir kız olarak hiç kaçırmazdım her bölümünü deli gibi ekranla bütünleşerek izlerdim bunun ahahahahah

süperdi cidden sanırım Pokemonlara Yugiholara türevi yeni "Bir sahip birde savaşçısı" konseptli tüm çizgi filmlere fikir babalığı yapıyor.

Adsız dedi ki...

kardeşlerim!! evet jumaruyu hatırlayan ve seven herkes kardeşimdir :) etrafımda kimse hatırlamıyor bu "çizgi ötesi film"i... ben de ismini hatırlayamıyordum içim içimi yiyordu, şimdi yüreğime su serpildi, en kısa zamanda da yukarda bi arkadaşın verdiği linkten seriyi indirip back to the future hayırlısıynan ;)

msaricoban dedi ki...

Yaa var ya,Jumaru işte yaa çocukluğumun özeti bu!!Ben de bu çizgifilmi herkese anlatmasına rağmen şizofren gibi hissedenlerdenim malesef.Ben de her bölümü kaçırmadan büyük hayranlıkla izledim.Ben de mandalla Jumaru yaptım.Hatta final bölümünün olduğu zaman annem beni güne götürdü,ev sahibinin kızıyla tv nin başında kavga edip kızı ağlattıktan sonra bölümün yarıdan sonrasını izleyebildim.Bölüm sonunda çocukluk kahramanım bi kamyonun altında kaldı ve ekranda "son" yazdı.Çok üzülmüştüm,hatta ben ağlamaya başlayınca benden yaşça küçük olan evsahibi kız beni teselli etmeye çalıştı ama uzun süre acım dinmedi tabi.Yaşasın Jumaru Kardeşliği!!

Adsız dedi ki...

http://www.animeclipse.com/index.php?pid=14

Filename CRC Size (Bytes)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_1v2_[BF920E92].mkv
BF920E92 223.881.866 (213.51 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_2_[7C3EB3E7].mkv
7C3EB3E7 224.371.110 (213.98 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_3_[E5F8CDD3].mkv
E5F8CDD3 223.839.872 (213.47 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_4_[D3517C5C].mkv
D3517C5C 223.888.957 (213.52 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_5_[CD07A0AF].mkv
CD07A0AF 223.847.670 (213.48 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_6_[55978780].mkv
55978780 223.897.592 (213.53 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_7_[A775E4A7].mkv
A775E4A7 224.009.800 (213.63 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_8_[0316E7E3].mkv
0316E7E3 223.896.843 (213.52 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_9_[C640159D].mkv
C640159D 224.108.591 (213.73 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_10_[5919E2C2].mkv
5919E2C2 228.460.165 (217.88 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_11_(H.264)_[D2CACB1F].mkv
D2CACB1F 223.682.652 (213.32 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_12_(H.264)_[BE3092C0].mkv
BE3092C0 223.644.247 (213.28 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_13_(H.264)_[BF59B6B4].mkv
BF59B6B4 223.660.102 (213.30 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_14_(H.264)_[69BC3AE0].mkv
69BC3AE0 223.707.915 (213.34 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_15_(H.264)_[89B86BC0].mkv
89B86BC0 223.923.007 (213.55 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_16_(H.264)_[64E7BE32].mkv
64E7BE32 223.975.833 (213.60 MB)
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_17_V2_(H.264)_[48904F44].mkv
48904F44 213.49 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_18_(H.264)_[D7ECD677].mkv
D7ECD677 213.98 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_19_(H.264)_[33C04BB5].mkv
33C04BB5 213.79 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_20_(H.264)_[AEEB8397].mkv
AEEB8397 213.77 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_21_(H.264)_[B2E785E8].mkv
B2E785E8 213.82 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_22_(H.264)_[1C5E3489].mkv
1C5E3489 214.10 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_23_(H.264)_[1B59E97F].mkv
1B59E97F 214.01 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_24_(H.264)_[0815BBCB].mkv 0815BBCB 219.30 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_25_(H.264)_[86E93161].mkv 86E93161 219.28 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_26_(H.264)_[98FFAD09].mkv 98FFAD09 219.25 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_27_(H.264)_[406F2DD5].mkv 406F2DD5 219.18 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_28_(H.264)_[9A6779F3].mkv 9A6779F3 219.25 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_29_(H.264)_[C3B6BADB].mkv C3B6BADB 219.20 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_30_(H.264)_[3BD2B73E].mkv 3BD2B73E 219.18 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_31_(H.264)_[A2B698AD].mkv 3BD2B73E 219.25 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_32_(H.264)_[A33D1F9C].mkv A33D1F9C 219.22 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_33_(H.264)_[42D142F6].mkv 42D142F6 219.24 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_34_(H.264)_[C3F24F48].mkv C3F24F48 219.01 MB
[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_35_(H.264)_[C8D5F820].mkv C8D5F820 219.20 MB

arkadaşlar biraz karışık oldu ama idare edin artık jumaru için yapılan bütün çalışmalar mübahtır.
hayatımın çizgifilmi!! ağlamak istiyorum birileri bu çizgi filmin videolarını bulabilir mi acaba japonca bile olsa olur izlemek istiyorum çok özledim!!!!!!!

Adsız dedi ki...

üstteki linkleri buldum ama indermeyi başaramadım! bu işlerden anlayan birileri işi üstlenebilirmi acaba!!
JUMARUUUUUU!!!!!!!!
şimdiden teşekkürler çözen olursa yada indiren birileri olursa lütfen bilgi alabileceğimiz bir telefon numarası,adres,mail ne olursa verirse sevnirim!!

blueandark dedi ki...

ya hatırlayan varmış yaşasın bende yalnızım sanıyodum süper çizgi filmdi bu ya tek geçerim..

Adsız dedi ki...

evet ya
benim küçükken en çok sevdiğim çizgi filimdi
keşke şimdi tvde yayınlansa
hiç kaçırmadan izlerim valla

blueandark dedi ki...

http://www.animesuki.com/series.php/611.html
Bu adresten de indirilebilir. 1-37 bölüm

HARUN ÜÇÜNCÜ dedi ki...

ya bunun pc oyunu yapılmışmıdır acaba. valla ne süper olur.

darcness dedi ki...

beyler isinize yararmi bilmiorumama jumarunun youtube da 9 dakikalık bir kaydi war

iSuat dedi ki...

Artık youtube da tüm bölümleri var fakat altyazı yok

Adsız dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler.
Voltran,transformers,uzay şovalyeleri
o küçük iki kunduz gibi şey :) ve burada görüp hatırladığım benimkilerin hepsi burda.

Adsız dedi ki...

jumaru dediğimde herkes yüzüme salak salak bakıyordu. bu süper çizgifilmi izleyen ve benim gibi hayranlıkla anan insanları görünce nasıl mutlu oldum burda anlatamam..

Adsız dedi ki...

bi de sanşiro koluna bi saat takmıştı jumarunun acısını hissderdi delikanlı çocuk :D:D çok bomba ydı bea

Adsız dedi ki...

Manyak bi çizgi filmdi gerçekten. Ahh ahh nerede o eski günler. Az öncede Transformersi izledim. Kendimden geçtim ve gece bu saatte nete daldım. Aslen bir web tasarımcısıyım. Böyle tüm çizgi filmler ve oyunlarla alakalı güzel bir site yapacam çok yakında ;)

Adsız dedi ki...

o dönemde izleyenler hatırlar;bi zaman sonra,sanşiro kendini aştı..jumaru'ya öyle bi sistem monte ettiki,robor her hareketini kendisi yapmaya falan basladı..uzaktan kumandaya gerek kalmadan yani..

Adsız dedi ki...

Yaw Jumaru'nun rakipleri belliydi. Mutlak olarak her maçta galip gelmezdi. Bazı maçlarda Jumaru'yu harcayanlar olurdu. Sanki turnuvalar esnasında ben dünya futbol şampiyonasını seyreder gibi olurdum. Jumaru ilk dörde kesin girerdi Ama birinciliği garanti değildi. Güzeldi güzel

Adsız dedi ki...

Oh be ben de jumaruyu bilen bi siteyle karşılaştım. Yazılmayan en süper özellik. Sansuri kafasına bi şey geçirmişti jumaru dayak yedikçe o da acı çekiyordu. şimdi hatırlıyorum da robot da olsa duyguları varmışşşş

Adsız dedi ki...

ben de çocukluğumda susam sokağından sorna en sevdiğim bu çizgi filmin ismini şimdi öğrendim ve inanın çok mutlu oldum:) teşekkür ediyorum.. ve küçük bi anımı anlatmak istiyorum.. teyzem eve telefon etmiş ve anneme mutfak robotu aldığını söylemişti.. o kadar heyecanlanmıştım ki :) tabi hayalimde bu çizgi filmdeki robotlar gibi bir robot canlandı.. hemen gidip görmek için can attım.. bir de ne göreyim :))))
tekrar teşekkürler..

Adsız dedi ki...

jumaru unutamadıgım bi cizgi filmdir köyde kavede cocuklarla beraber toplanıp izlerdik benden baskalarının da hatırlaması cok güzel
JUMARU DÖVÜŞE HAZIR

Adsız dedi ki...

ben jumaruyu izledim onun yolundan gidiyorum bende kostümü var posteri var onun bir hayranıyım

Adsız dedi ki...

Ufff,, sonunda çizgi filmin adını öğrenmeyi başardım.. Yaw insan hatırlanası bi isim koyardı uğraştırmazdı..

Adsız dedi ki...

bende kimseye anlatamazdım bi türlü..tarif ederdim robotları dövüştüren çocuklar vardı vs. die..kimse hatırlamazdı.. bende sizdenim gençler :D

Adsız dedi ki...

ALLAHINI SEVEN BİRİ TÜRKÇE JUMARU VOLTRAN TRANSFORMES BULAN YAYINLAYAN VARSA BİLDİRSİN GEZMEDİĞĞİM SİTE KALMADI SAATLERCE ARADIM HERŞEYİ YAPAN HALKIM BULALIM

Adsız dedi ki...

slm mıllet bende eski bi jumaru hayranıyım:) o dönemdeki tüm arkadaşlarımla oturur.izkerdik.harıkaydı hala izlerım sanırım.
bu konu ile ilgili trt ye mesaj atın talepte bulunun yayınlıycaklarını umuyorum

Adsız dedi ki...

süpersinizzz yaw..aynı şeyleri başkalarından duymak süper bi duygu bunca yıldan sora bende anlatırdım anlatırdım kimse hatırlamazdı.sanşiro nun adı şımaro olarak kalmış aklımda diyorum diyorum kimse bilmiyor:))

Adsız dedi ki...

Aman Allah ım en sonunda adını öğrenebildim yıllardır millete anlatırdım da herkes ya bi git yok tu öle birşey der benı deli ederlerdi de ispat edemezdim ve daha sonraları kendşmden şüphelenmeye basladım acaba ruh hastasımıyım benden başkası hatırlamıyor efsane animeyi diye:D bunu bulana burya koyana çooooooooook teşekkür ederim :D
eğer türkçesini ve bölümlerini de bulp koyarsan duacın olurum:D

Adsız dedi ki...

jumaru seven ve bilen sadece ben değilim bunu bilmek güzel..

arkadaşlar buyrun sizler için çevirisi yapılmış jumarı bölümleri raip linkleri..indirip izleyin :)..
bi hayır duası edin yeter..
korsanfun sub a teşekkür :)..

selametle

http://rapidshare.com/files/1387499/...Ep_4.part1.rar

http://rapidshare.com/files/1459200/...Ep_4.part2.rar

http://rapidshare.com/files/1461977/...Ep_4.part3.rar



http://rapidshare.com/files/1497448/...Ep_5.part1.rar

http://rapidshare.com/files/1510869/...Ep_5.part2.rar

http://rapidshare.com/files/1618924/...Ep_5.part3.rar



http://rapidshare.com/files/1627981/...Ep_6.part1.rar

http://rapidshare.com/files/1635709/...Ep_6.part2.rar

http://rapidshare.com/files/1639175/...Ep_6.part3.rar

Unknown dedi ki...

Evet arkadaşlar.Gercekten unutulmaz bir çizgi filmdi.26 yaşında olmama rağmen şuan tekrar yayına girse hiç kaçırmam izlerim...

Unknown dedi ki...

7 ekimde Real Steel adlı film çoçukluğumuzun çizgi filminin
yerini alır mı bilmem ama Hugh Jackman oynuyorsa umarım bizi hayal kırıklığına uğratmaz diyorum...

Unknown dedi ki...

7 ekim 2011'de Real Steel adlı film çoçukluğumuzun çizgi filminin
yerini alır mı bilmem ama Hugh Jackman oynuyorsa umarım bizi hayal kırıklığına uğratmaz diyorum...