Pazartesi, Nisan 17, 2006

STEP JUNE

step jun
1991 yılı tatil ekranı çizgilerinden biriydi. Step Jun kızıl saçlı ve çok zeki minik bir kızdı, o kadar akıllıydı ki evinde robotlar yapar, banyoda füzeler uçururdu. Bu kız çok akıllı diye bunu koleje göndermişlerdi. Jun kolejde Zero diye bir oğlana aşık olmuştu ama Zero Jun'dan yaşca 10 yıl, boyca da 1 metre büyüktü. Böyle motorsikletle dolaşan, pislik, serseri bir oğlandı. Jun'un bunun peşinde koşması o kadar komikti ki hiç kaçırmadan izlerdim. Jun'a arkadaşlık eden robotu da bizim R2-D2'ya benziyormuş, şimdi farkettim. Bu dizinin çok komik, piiipiikopikoo pipikopikopikoo diye de bir şarkısı vardı.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Geçen benim aklıma bu melodi takıldı, dedim ben bunu nerden hatırlıyorum, son dönemde gördüğüm dinlediğim birşey değil... Neyse şimdi çözdüm olayı.. teşekkür ederim blog sahibi :))

Adsız dedi ki...

Ben bu Zero'ya aşıktım küçükken:)

Unknown dedi ki...

Bi donem sabahciydim ortaokulda o zaman ananemle sabah kalkar bunu seyrederdik , cok da guzeldi , gerci biraz kizlar icindi ama ben de zevkle seyrettim :)

Adsız dedi ki...

acaba muziklerine ya da bolumlerine ulasabileniniz oldu mu? bircok yeri arayip taradim, hicbisiye ulasamadim... tavsiyesi olan?

Adsız dedi ki...

ben de aylardır bu çizgifilmi bulmaya çalışıyordum. youtube 'da step jun yazınca çıkıyo.june yazmayım ama:)

undrgrnd dedi ki...

Kızın robotunun adı Kiçino idi ve bu onun en iyi arkadaşıydı. Robotun başına bir şey geldiğinde kız onu odasında tamir eder yine ona hayat verirdi. Ben bundan o kadar etkilenmiştim ki kartondan kutu yapıp altına oyuncak arabalarımı (teneke olanlardan) yapıştırmış ön yüzüne de keçeli kalemle Kiçino gibi gözler ve kalp yapmış hatta kalp yerini delip CASIO dijital saatimi koymuştum. Sonra da bir ip bağlayıp beraber dolaşıyordum Kiçino'mla... :D:D