Çarşamba, Nisan 26, 2006

SOKAK KURBİŞLERİ


Comic Strip kuşağındaki çizgi filmlerden biriydi. Bunlar mütemadiyen iş arayan, sürekli pizza yiyen ve tuhaf tuhaf rap yapan birtakım kurbağalardı. Bu kuşakta ayrıca Karate Kat, Minik Canavarlar ve de Tigersharks'ı da izlerdik. Tigersharks resmen Thundercats'in su altında geçen versiyonuydu. Minik canavarlar Dracula, Frankenstein gibi öcülerin 0-5 yaş grubu maceralarını anlatırdı. Karate Kat ise dedektif bir kediydi. Benn bir karate makinesiyimmm der, kötülere dalardı.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

yav ben bunu hayal meyal ama bu kuşakta saydığınız dier çizgi filmi,minik canavarları o kadar hatırlıyorumki..off yaa minik canavarlar tabi yaa..Thundercats ve animaniacstan sora beni kendisine delicesine bağlayan 3.çizgi dizidir..

disco-weary channel dedi ki...

ve ben deniniz doktor kaygaaan...biz sokak kurbişleri (bide orda hep bir ağızdan bir bağrış) hala kulağımda çınlıyo...: ) jeneriği de çok güzeldi...

elmagnifico dedi ki...

tipleri buna benzeyen harlem gibi bi yerde takılan sürekli basketbol oynayan tipler vardı, hatırlayan var mı acaba. galiba hbb de gösteriliyodu ?

siteyi yapan arkadaş, burada olmayıp hatırladıklarınız gibi bir başlık açarsa eksikleri daha kolay toplayabilir diye düşünüyorum ayrıca. diğer türlü bütün yorumları okuması gerekecek.

Korkutalp dedi ki...

Ya Doktor Kaygan'ın hastasıydım. Yayından kaldırılınca dehşete düşmüştüm. Hayallerim yıkılmıştı. Eksikliğini hala hissederim. :)

Unknown dedi ki...

ya ben bunu unutmuştum burda görünce ağlamaklı oldum ciddi ciddi..şimdi bi yerde yayınlansa yine izlerim...

Adsız dedi ki...

Karate Kat'i hatırlamışsınız ya pes diyorum pes!!!

Adsız dedi ki...

biz sokak kurbişleriyizzzz,sokak kurbişleriiii diye bağırırlardı:))))

rock lee dedi ki...

Kiyaw bebeğim, ben bir karate makinesiyim.