Pazartesi, Nisan 17, 2006

KAYIP DÜNYALAR

frankofoni başyapıtı
Muhteşem bir Fransız çizgi filmiydi, hafta içi mi, yoksam cumartesi mi yayınlanırdı hatırlamıyorum, çok etkileyici bir jenerik müziği vardı, Clementine'le beraber bize Fransızca sevgisi aşılayan ilk şarkılardandır. Bu çok acayip maceraydı, bir gezegenin katmanları arasında dolaşarak arzın merkezine, Arcadia kentine inmeye çalışan bir grup insanı anlatıyordu. Arcadia kelimesi beni büyüler, kafadan ata ata şarkısını söylerdim. Gayet karamsar, ciddi bir çizgi filmdi.

muhteşem şarkısını buradan indirin:
http://www.hemenpaylas.com/download/521111/Mondes.mp3.html

73 yorum:

Adsız dedi ki...

ya bunun musiğini bulabilen varsa harika olur

Adsız dedi ki...

gecenlerde penguen dergisinde umut sarikaya bunlari cizdi..

Adsız dedi ki...

evet müziğini bulan olursa lütfen bizleride haberdar etsin.En sevdiğim çizgi filimdi...

Adsız dedi ki...

hic bu kadar fantastik bir cizgi film olmadi olmayacakta.inanilmazdi.

http://shagmir.free.fr/1_serie/index.html

http://rapidshare.de/files/18404968/danse_des_pirates.mpg.html

denemeci paşa dedi ki...

şu çizgi filmi bilen bir allahın kuluna rastlamadım bunca senedir, artık benim uydurduğumu falan düşünmeye başlamıştım. vay be..

Adsız dedi ki...

http://en.wikipedia.org/wiki/Spartakus_and_the_Sun_Beneath_the_Sea

Adsız dedi ki...

Evet müziğini isteyenler aşağıdaki bağdan indirebilirler. Bir kaç çizgi film müziği daha var burada. Mustafa Durcan'a teşekkürler.

http://hercules.ku.edu.tr/mdurcan/

Adsız dedi ki...

8 sene aralıksız bunun şarkısını aradım.....


sonunda buldum....


şimdi rastgele gezinirken burada görüyorum....


ağlamamak içten bile değil :((((

Adsız dedi ki...

allam bu kadar zamandan sonra bu şarkıyı dinlemek...harbi ağlıyom mutluluktan ardarda dinleyerek


Bora

Adsız dedi ki...

Baltazar bu diziden hatirladigim cok etkileyici bir kelimedir.

Ayrica bu cizim tarzinin arkasinda moebius yok mudur ?

Adsız dedi ki...

aman tanrim!!!!!!!!!!
yillarca boyle bir cizgifilm oldugu hakkinda insanlarla konustum, evet ben de delirdim saniyordum..

ahaaan aglicam simdi!
deli degilim!

Adsız dedi ki...

Başak77 said...

Arkadaşlar aynen ben de sizin gibi yıllarca eşime bu çizgi filmden bahsettim, müziğinden, konusundan, ama adını ben de bir türlü bilmiyordum. Hep "ya şu Les moondes... diye başlayan vardı ya" deyip kalıyordu. Ayrıca yıllarca da müziğini aramıştım. Çocukken flütle bunu çalmak için ne çok uğraştığımı hatırlıyorum da!!! Kim bulduysa müziğini çok teşekkür ederim....

Adsız dedi ki...

Başak77 said...

http://www.anime.gen.tr/diger_mondes.html

Adsız dedi ki...

gercekten guzel bi sarkiymis. ne kadar guzel gunlermis. sabah erken kalkip hicbirini kacirmayayim diye kasmak... bi daha imkanim olsa yine aynisini yapardim.

Adsız dedi ki...

arkadaslar.. bu cızgıfılmın muzıgını ısteyen varsa bana mail atsın... okanozgurbuz@gmail.com

Adsız dedi ki...

şu an ağlamk üzereyim , arcadia ya gidesim geldi sanki,ne günşerdi o günler dimi,herşey daha bi basitti sanki,şimdiki gibi kötü diildik hiçbirimiz.... posted by 2fun

Adsız dedi ki...

bunlar aslinda dunyanin merkezinden , yeryuzune cikmaya calisiyolardi diye hatirliyorum ben, hatta merkezde yasayanlarin
bacaklari yoktu sonra beyaz giysili kadini uretmislerdi falan...

Adsız dedi ki...

Bu sarkiyi kim bulduysa ona sonsuz tesekkurler!
hatirliyorum 8 yasindaydim ve bu cizgi filmi yeni aldigimiz muzik setine kaydetmeye calisiyordum. sonunda kaydetmistim ve hep dinlerdim ama o kaset kayboldu..

Ya bu mukemmel bir duygu... insani cocukluguna gonderiyor.. Gozlerimden YAŞ geliyor ya..mükemmel bi duygu bu şarkıyı dinlemek!!

mükemmelsiniz..
Çok Teşekkürler!!!!

Adsız dedi ki...

bu dizinin Türkiyede hangi yıl yayınladığını bilen var mı acaba?
Dizinin yapım tarihi 1985 bu arada

Adsız dedi ki...

inanılcak gibi değil tüylerim diken diken oldu müziğini dinlerken. Ne güzeldi bizim çocukluğumuz... Hatırlayan bir grup olsada keşke o grupla konuşarak nostalji yapabilsek. 80 ler gibisi yok. yeni nesil çok şey kaçırdı. eskiler hakkında sohbet etmek isteyen arkadaşlar ekleyebilirler. ersin_ca@hotmail.com

Adsız dedi ki...

heyyy sonunda buldum kaç gecedir bu şarkıyı düşünüyordum ve dün gece aniden uyandım.uykudayken aklıma geldi.mırıldanarak uyandım ve bugün bu siteyi buldum.bu çizgi filme ulaşacağımız bi yer var mıdır arkadaşlar.arşivimize koyalım.

Adsız dedi ki...

inanılmaz.. yıllar sonra resimlerini tekrar görmek, müziğini tekrar dinlemek inanılmaz. tek ağlayan ben değilmişim ...

Adsız dedi ki...

Diğer bir jenerik için.
İzleyince hemen hatırlarsınız
http://mondes-engloutis.generiquestele.
com/dl_id-104_n-1.htm

Adsız dedi ki...

ben de bazen bu çizgiyi sadece benmi izledim diye düşünürdüm müziği çok güzeldi ve dinlerken duygulandım.

elmagnifico dedi ki...

http://esteban3.club.fr/frameset.html

fransızca bilmiyorum ama resmi sitesi galiba. soundtrack kalitesi de baya iyi. çizgifilmin diğer müzikleri de var.

Adsız dedi ki...

soyleyecek hicbirsey bulamiyorum melodisini hic unutmadigim ama yıllardır dinlemedigim muziği ansizin karsima cikmasi beni cok mutlu etti

Adsız dedi ki...

en sevdiğim çizgi filmlerdendi. bunca yıl sonra müziğini yeniden dinleyince insanın cidden ağlayası geliyor :~( şimdiki çocuklar bence çok şanssız tv programları açısından... bu imkanı sağladığı için bu siteye teşekkürlerimi sunarım..

Metina dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

:) Eee bir dönem çocuklarının psikolojisini resmen alt üst eden bir çizgi filmin müziğide kendiside böyle olur işte..!

Açılış ve kapanış vidyosu, full soundrack albümü ve diğer vidyoları bende mevcut...

Msn: bennytunc@hotmail.com

Adsız dedi ki...

öylesine eskilere bakınırken buldum. çok geç bile kalmışım. öyle eskilere götürdü ki beni.. vayy be..

tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler..

Adsız dedi ki...

aha :) ben de kendimi tek saniyordum. Müzigi gercekten cok güzeldi, bende de mp3 jenerikleri falan var, isteyen olursa (acant@gmx.de)
İleri düzeyde de fantastikti; Matrixteki yer altına şehir kuran insanlar fikri ilk burada kullanılır. Yazları yazlıkta anteni bozuk TV ile bunu seyredecegim derken gözlerimi bozacaktım.. :)

Theseus dedi ki...

Haftasonları sabahları yayınlanırdı.Uykulu yatağımdan izler geri uyur rüyalarını görürdüm.Bu yüzden uyandığımda tam olarak hiçbir bölümünü hatırlamazdım.Müziği rüyalarımın fon müziğiydi.Hatırladığım yelkenli gemilerin havalarda uçtuğuydu.

Adsız dedi ki...

tüm linkleri denedim aradan 10 yıldan fazla zaman geçti galiba. bende aglarmıyım diye düşündüm yorumları okurken. tüm linkler ölü ama limewire yetişti yardımıma acaba bu omu diye ön izleme yaptım hazır oldugumdanmıdır nedir ilk 10 sn si yetti aglatmaya herşeyi durdurdum o iniyo şimdi nazlı nazlı tek kaynaktan. ellerim titriyo bunları yazarken ...

Unknown dedi ki...

iste en iyisi buydu ,haftaici sabahlari yayinlaniyordu ,yaz donemiydi...gerek muzigi gerek konusu gerek yasanan ortamlar gerek felsefi altyapisi inanilmaz bir diziydi...Sonunda kayip kent arkadia nin aslinda icimizde oldugu ve tum o maceralarin iki kardesin evden soyle bir deniz kenarina kadar gidip gelmesi esnasina denk gelmesi(yani onca ay yasananlar aslinda 15 dk icinde olmus)sonra bunlarin gercek olmadigina inanmalari ve o sirada denizde sagsaglarin deniraltilarini gormesiyle bitiyordu...aaahh ahhh ne gunler di...bi siir de arkadia icin yazmistim...

Adsız dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=l6KAXUu6Xko

d dedi ki...

altın bi uçakla seyahat etmezler miydi bunlar? ay çok hoş. şekerpembe için de ayrıca tebrik ve teşekkürlerimi sunarım.
bir de, cumartesi kuşağı trt de yayınlanan bir kuklalı dizi vardı. hayaletli bir ev. şimnan bi kadın hayalet mesela... ingiliz yapımıydı sanırsam. any clue? amerikand a olabilir. böyle kırmızı tuğlalı bi evdi. renkleri canlıydı. bi hatırlayan çıksa aah ah!

Adsız dedi ki...

Bizim gibi yetişkin insanların yıllar sonra duyduğumuz bir çocukluk şarkısı karşısında bu kadar duygusallaşması, hatta ağlaması ilginç değil midir sizce de? Bence aslında hiç büyümediğimizi göster miyor mu?

Adsız dedi ki...

ben de uzun zamandır bu çizgi filmin adıı hatırlamaya çalışıyordum. etrafımda ki herkeslere bir çizgi film vardı bazlarının bacakları yoktu alt kısımları yuvarlaktı falan diye ama kimse bilmiyordu sonra sonra acaba ben mi uyduruyorum diye düşünmeye başlamıştım ama yanılmamışım varmış gerçekten de varmış karşımda birden görünce çok duygulandım süper bişey bu yaa hele şarkıyı duyunca hepten koptum her an ağlayabilirim !!!

Adsız dedi ki...

evet arkadaslar, robotekle birlikte beynime yer eden cizgifilmlerden birisidir..Muhtesem muzigi buyuleyicidir..Hatta Sezen Aksu'nun Bir Cocuk Sevdim sarkisi nedense bana bu cizgifilmin muzigini hatirlatiyor..En son dinledigim zaman bir tren yolculuguydu, 10 sene once..Fransa'da 15 senedir yasayan turk bir hatun bana trende soylemisti sarkisini..Vay be demistim..Her dinleyisimde de vay be derim..

Adsız dedi ki...

zaten jeneriklerden görmüşsünüzdür ama ben de o mohikan saçlı korsanları hatırlatmak isterim...gırgırdı onlar gayet.

Adsız dedi ki...

aman allahım,kayıp dünyaların hastası sadece benmişim gibi geliyordu.ne güzeldi.bir de eldoradoyu arayan bir kız vardı,çiçek kızmıydı acaba...esma

Unknown dedi ki...

bu şarkıyı bulmanın beni bu kadar mutlu ediceni tahmin edemzdim..tşk ler arkadaşlar..

Restless Librarian dedi ki...

Japon Fransız ortak yapımı akıllara zarar çizgifimdi,zar zor idrak ederdim o yaşta ne oluyor ne bitiyor şöyle böyle anlar yine de şiirselliğine, ciddiyetine hasta olurdum.Şimdiki çemçür çizgi filmler gibi kör gözüm kör parmağına bariz konusu ,ahraza anlatır gibi on kere tekrarlanan diyalogları yoktu.
Orta okul yıllarımda tekrar izleme fırsatı bulmuştum yabancı bir kanaldan, bu kez tamamen anlamış bir kere daha hayran kalmıştım.Bir bölümde korsanlar retorik dersi için sokratesçi filozoftan ders almaya çalışıyorlardı.Yuh yani.
ha bunları neden mi anlatıyorum? YILLARCA BİR ALLAHIN KULUNU BU ÇİZGİ DİZİNİN VARLIĞINA İNANDIRAMADIM BE.Şişmiştim resmen.

Adsız dedi ki...

İşte tek kanal farkı biz o dönemin çocuklarının ne kadar çok ortak hatıraları varmış.Şu an dinliyorum o müziği, hemde defalarca.Alıp götürüyor beni o günlere ne güzelmiş şimdi daha iyi anlıyorum.Yazık bu devrin çocuklarına ileride ortak konuşabilecekleri hiçbirşeyleri olmayacak

Adsız dedi ki...

aha da müzüğü manti manti manti mantimas ferunkasa ferunkasa ferunkas ğilağeto ğilağetooooo
muhahahaha

Adsız dedi ki...

abi ne kadar duygulandım yıllardır kafamdaki o hiç bulamayacağım sandığım çizgi filmi buldum sayenizde
kafamda kalan tek hatırladığum kelime
arcadia kelimesiydi çizgi filmin adını belki arcadialılardır diye umuyordum arıyordum değilmiş öğrendim ve sayenizde buldum ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz o kafamdaki arcadia kelimesi sonunda çözüme kavuştu teşekkürler heralde bu çizgi filmin etkisinden olsa gerek küçüklüğümden beri hep arkeolog olmak istemişimdir ve tarihi çok seviyorum (Xuchilbara)

kokserek dedi ki...

Müziği buldum. Ama bir hayli eskimiş...
http://www.youtube.com/watch?v=FjK4fz4fsSs

rock lee dedi ki...

herifin kolunda siyah banda tutturulmuş yay vardı, sıkıştıkça fırlatırdı okunu sağa sola.

Adsız dedi ki...

sadece müziği için izliyordum şerefsizim..
başında ve sonunda çalardı..

http://www.youtube.com/watch?v=yYINsEZQUwQ

fantasticvolk dedi ki...

Optimus Prime ölümü unutulmaz sahne
http://www.youtube.com/watch?v=i6DLW2giMTc&eurl=

Adsız dedi ki...

Öncelikle bundan 16 yıl önce izlediğim ve müziği hala kulaklarımda olan kayıp dünyalar çizgi filmini bize hatırlattığı için www.realfiesta.com'a teşekkürü borç bilirim

yorumları tek tek okudum ne kadar çok hemfikir olduğumuz arkadaş varmış yaa

bu arada filmin müziğini isteyenlere taze taze upload ettim

buyurun

http://rapidshare.com/files/131311976/Les_Mondes_Engloutis.mp3.html

Adsız dedi ki...

ひまわり証券 手数料
化粧品 成分
Xoops 設置代行
銀行系キャッシング
更年期障害の症状
不妊症の治療法
基礎代謝を高める
品川近視クリニック
鳥取県の石材店
クラミジア 感染
京都府 翻訳会社
ゴールドカード 審査
FX スプレッド 比較
ビタミン ミネラル
生理痛 緩和
DCカード ポイント
宮城県の石材店
etcカード 取得
SNS 設置代行
テープ起こし 京都

Adsız dedi ki...

加齢臭
大栄 簿記
ニチイ 医療事務
クレジットカード 年会費無料
美肌 サプリ
育毛 サプリ
花粉症 サプリ
クレジットカード キャッシング
バストアップ サプリ
基礎化粧品 アンチエイジング
ダイエット サプリ
不動産仲介 高級賃貸マンション
精力剤 精力サプリ

仮性包茎
カントン包茎
真性包茎

Adsız dedi ki...

レーシック 京都
レーシック 失敗
レーシック 失敗
レーシック 失敗
レーシック 失敗
神戸クリニック
レーシック
錦糸眼科
銀座スポーツクリニック
神奈川クリニック眼科
品川近視クリニック
レーシック 神奈川県
レーシック 大阪府
レーシック 東京都
ブライダルローン
ブライダルローン
ブライダルローン
住宅ローン
株式投資 初心者
SBI証券
クリック証券
マネックス証券
楽天証券
メタボ
生理痛
便秘 解消
育毛
生理痛
筋肉痛
排卵痛
英語学習
単身赴任
証券CFD
除毛
がん保険
ペット保険

Adsız dedi ki...

harika. milliyet eski diziler diye bişey okurken clementine i gördüm. bu çizgi film sandım. hatta adını da önce çıkaramadım. yeşil gözlü esmer adam diyordum kendi kendime hatırlamak için. ama bu ikisi zaten aynı dönemdeydi. acayip duygulandım. daha garip olan ise hem clementin hem de bunun için yapılan yorumların neredeyse tamamının benimki gibi olması. yani bu filmi kimse hatırlamıyor. ya diyorum perşembe günleri çıkardı. millette tık yok. acaba ben mi çok tv seyrediyrdum diyorum kendi kendime. harika filmlerdi vesselam. ben bunu clementiden daha çok seviyordum.

Adsız dedi ki...

ha birde bizim mahallede bu spartaküs (şimdi ismini hatırlıyorum yorumları okuyunca) e benzettiğim bi arkadaş vardı. yeşil gözlü esmer. çocuğa spartaküs derdim. o da bana kızar rebeka derdi. çocuk sonra manken falan oldu. hey gidi hüseyin. nerden geldi şimdi aklıma. eski arkadaşlıklar bir başkaydı deyip geyik yapalım.!!!

OriaS dedi ki...

http://generation4.free.fr/generiques/Les-mondes-engloutis.mp3

bende sözlerini bilmesemde kendimce uydurarak söylemeye çalıştım yıllarca...

A dedi ki...

bende musiii mp3 olarak farrr=D

Adsız dedi ki...

Sword of the New World Vis in which world have one feature. First of all, realize the Sword of the New World Gold is useful to the each new player. You only play with others and buy vis can get happy from the game, you may found the cheap snw vis. However, Sword of the New World money can also save a lot your time.
Tibia Gold and the game I have played for about 3 years. You should compensate him by giving him some Tibia coins; you have to lure a handful of monsters with Tibia money so that switching between them can be easier. There are many benefits to guild in tibia gp. When you Tibia Platinum, it is not still deal high amounts of damage.

Roy Fokker dedi ki...

Unutulmaz bir klasik. İlk izlediğimde çok küçüktüm. Olayları tam kavrayamamıştım. Yıllar sonra zihnimde muhteşem bir müzik ve gizemli bir hikaye olarak hayal meyal kaldı. Başkalarına anlattım. Ama ne ismini hatırlıyordum nede müziğini... Çoğu kişi böyle bir çizgifilmin varlığından haberdar değildi. Yıllar önce internetin bize verdiği nimetlerden yararlanarak, azmettim ve bu çizgi filmin videolarını, müziklerini buldum. Gözlerim dolmuştu. Bu çizgifilmi ne zaman izlesem ve müziğini duysam duygulanırım. Gözlerim dolar, o masum çocukluğuma dönerim birden...

Adsız dedi ki...

水 宅配クリティアクリスタルクララハワイウォーターオーケンウォーターウォーターサーバー無料占いブライダルエステミスパリシーズラボエルセーヌミスパリラパルレリゲルグランドエステサロンダンディハウスエルセーヌジュリアオージェミスパリラパルレプラソンリゲルグランドスリムビューティハウスツタヤディスカスツタヤディスカス消費者金融 審査医療事務 求人バイク王バイク王カービューやずやオイシックス料理教室やずややずややずややずやオイシックスラーメンガソリンカードコスモ・ザ・カード・オーパスエネオスカードシナジーJCBカードガソリンカードドラクエ9 攻略初音ミク wiki逆転検事 攻略FF11 攻略FF13 攻略キングダムハーツ 攻略

,mjg,km dedi ki...

メル友
メル友掲示板
メル友掲示板
メル友掲示板
ギャル
ギャル
性欲
セフレ
セフレ探し
メル友掲示板
メル友募集掲示板
人妻プロフ
プロフサイト

Adsız dedi ki...

お勧めサイト風俗完全無料でご覧いただけます
風俗情報
完全無料で出会いができる!男女に大人気の総合サイト♪
風俗情報完全東北風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる
風俗情報完全無料関東風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる
風俗情報完全中部風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる

Adsız dedi ki...

風俗情報オススメ奈良風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる とか友達になりたい!愛人でもえっちな関係でもいいね
風俗情報完全無料和歌山風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる パートナー運命の人を見つけたら浮気されないよう
風俗情報完全無料鳥取風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 不倫されないよう頑張ります!未来の王子様未来のダーリン
風俗情報完全無料島根風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる と早く大人の関係になりたい・・・どんな関係かとゆうとsex友達や
風俗情報完全無料岡山風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる セックスフレンド・・・性処理とかじゃなく真面目
風俗情報オススメ広島風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる な関係がやっぱり一番かな!美男子だからといって援助交際は絶対しないでね!!
風俗情報完全無料山口風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 確実に出会いたいならこの
風俗情報オススメ徳島風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる メル友サイトを利用するのがいい!
風俗情報PICUP香川風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる メル友無料
風俗情報完全無料愛媛風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる メル友探しが出来るし
風俗情報完全無料高知風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 簡単に出逢いを楽しめるし
風俗情報PICUP福岡風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 携帯出会いも可能で
風俗情報完全無料佐賀風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 出会いモバイルだって可能だよ!
風俗情報PICUP長崎風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 直メール
風俗情報完全無料熊本風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 直メで出会うから
風俗情報PICUP大分風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 即ヤリが簡単!
風俗情報PICUP宮崎風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 彼女募集
風俗情報完全無料鹿児島風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 他にも恋人
風俗情報完全無料沖縄風俗の情報サイトでお気に入りの風俗店が見つかる 恋愛相談とか
あと最愛の人探し
再婚相手が見つかるし
何より即アポ
エッチが出来るよ!
タイプはギャルもいるし
ヤリマンもいるし
基本的にアダルト
であいが一番!
だけど青年がいいとか
チャットがいいとか
あと女性じゃなきゃとか
あと綺麗じゃなきゃとか
むしろ処女は嫌だ
だけど淫乱だったり
SMが好きな人と
出会ってスワップしたい!
特に熟女がいいな

Adsız dedi ki...

友達募集で童貞喪失するなら童貞専門のメール友達サイトをご利用ください。友達募集掲示板リア友したいならこのヒマ友しかありません。暇つぶしは素人画像や素人動画が多数投稿されています。女友達男友達が出演している女友達募集もたくさんあります。男友達募集はエロい友達作り方が集まるトモダチサイトで楽しみましょう。北海道メル友はエロ動画やエロ画像もいっぱい見れます。青森メル友はエロ本、岩手メル友をお探しの方にもオススメのサイトです。秋田メル友は日本最大級山形メル友の広場。宮城メル友は会員数ナンバーワンの福島メル友です。茨城メル友は老舗千葉メル友サイトで素敵な相手を見つけましょう東京メル友を使うなら、栃木メル友ができるココのサイトが断然オススメ♪埼玉メル友はえっちな女性が集まる群馬メル友神奈川メル友はエッチな子を見つけて即セックスしましょう。新潟メル友でHなエロ女性が長野メル友を求めて登録中。山梨メル友は日本最大級岐阜メル友の広場。愛知メル友は会員数ナンバーワンの静岡メル友です。三重メル友は老舗富山メル友サイトで素敵な相手を見つけましょう。石川メル友を使うなら、福井メル友ができるココのサイトが断然オススメ♪滋賀メル友は日本最大級奈良メル友の広場。会員数ナンバーワンの京都メル友です。大阪メル友は老舗和歌山メル友サイトで素敵な相手を見つけましょう。兵庫メル友サイトを使うなら、愛媛メル友ができるココの香川メル友が断然オススメ♪徳島メル友している女の子や人妻、熟女と不倫や浮気を楽しみたいなら高知メル友いつでもエッチさせてくれるセックスフレンドがいれば性欲旺盛な人でも満足できる。鳥取メル友なら島根メル友で見つけよう。広島メル友楽しみたい人が岡山メル友を募集している山口メル友です。いつでもエッチできるセフレ探しの大分メル友です。宮崎メル友鹿児島メル友も紹介しています。熊本メル友のセフレ募集掲示板を使ってお姉さんや奥様をセックスフレンドにできるのは福岡メル友のセックスフレンド募集掲示板です。佐賀メル友は人妻や熟女とも不倫や浮気も楽しめて奥さんとセフレ関係になれる。長崎メル友はセックスフレンド専門の沖縄メル友サイトです。メル友探しでセフレを見つけるなら携帯メル友専用の大人の交際が楽しめるメル友真面目希望掲示板がオススメです。エッチメル友目的で女性が集まっているので短時間でメル友チャットにできます。

Adsız dedi ki...

援交
援交
援交
援交
援交
援交
援交
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
SEX
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セフレ
セックスフレンド
セックスフレンド
セックスフレンド
セックスフレンド
セックスフレンド
セックスフレンド
セックスフレンド
セックスフレンド

Adsız dedi ki...

メル友
メル友
メル友
SEX
SEX
SEX
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
家出サイト
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友
メル友

Adsız dedi ki...

【草花木果】そうかもっかは、草花木果植物のやさしいつよさが、あなたの肌に!口コミで人気の化粧品「草花木果」 毛穴ケアで好評の草花木果透肌マスクジェル...

通販化粧品・通販コスメライスフォース ライスフォースのウワサを検証! ライスフォースの口コミ情報。

「ウォーターサーバー 水 宅配」水 宅配のことならおまかせ! 水 宅配は便利ですおいしい水の宅配/ウォーターサーバー比較情報局

ビーグレンb.glen/ビバリーグレンでニキビのない肌へまっしぐら。b.glenは国際特許もってるから凄い。有名人もb.glen愛用者多数。

ビーグレンb.glenならニキビが治るよ。口コミで広がったビーグレンの凄さ。ハリウッド女優もビーグレンを愛用している。

プロアクティブでにきびゼロ。プロアクティブできれいになりました。一押し商品プロアクティブ

フォーランド フォレックスはやはり上級者向きです。フォーランドフォレックスFXを上手くこなせるようになればかなりFXに精通してると言えるでしょう。

トレイダーズ証券トレイダーズFX初心者はこちらへ。トレイダーズFX初心者の為の情報掲載。FX初心者大歓迎!

アテニア化粧品の口コミ情報。アテニアでキレイになった友人。アテニアでスッピンに自信アリ。

草花木果そうかもっかは天然化粧品の代名詞。草花木果でキレイになった彼女。草花木果で恋のガソリン補給完了。

にきびができたらまずはこれ。スキンケア商品といえばプロアクティブに決まりだね。

ビーグレンb.glen/ビバリーグレンでお肌直し...b.glen(ビーグレン)で綺麗になろう。

ヒルズダイエットパステルゼリー-正規品・クチコミ。ヒルズダイエット-ネットで購入をお考えの方はこちらから。ヒルズダイエット-美しくダイエット・痩身。

BBクリームで口コミ。BBクリーム-ネット購入はこちら。

ダイエット大辞典-健康的にダイエット。

結婚相談婚活のツヴァイ-結婚適齢期はいつ?ツヴァイ婚活-被害。ツヴァイ婚活-料金・出会いはここからはじまる。

サイバーエージェントFX-比較。サイバーエージェントFX-キャンペーン。サイバーエージェントFX-初心者。

レーシック保険。レーシックといえば、健康保険で決まりでしょう。

FX初心者の為の比較サイト/woodyracing.co.ukFX初心者はこちらへ。FX初心者の為の情報掲載。FX初心者大歓迎!

スカルプDシャンプーでもう一度「笑顔」「自信」を取り戻そう!スカルプDシャンプーで発毛を始めませんか?

レーシックで視力回復。神奈川クリニックは、驚異の回復術!

プロアクティブの口コミ。プロアクティブお試し。プロアクティブ評判

ツヴァイ で結婚しました。婚活-アラフォー。婚活-幸せな結婚。

ウォーターサーバー(水 宅配)ウォーターサーバーから出るミネラルです。おいしい水の宅配/ウォーターサーバー比較情報局で新鮮な水を!

IQ essenceビバリーグレン(ビーグレン/b.glen)で美しさを取り戻そう!b.glen「ビーグレン」が今売れてます。

ヒルズダイエットで綺麗になろう。お肌にやさしいヒルズダイエットを検索!

アクポレスでにきび予防。アクポレスのトライアルセット。アクポレスの効果は凄い。

かわいいペットのためにペット用サプリメントスケアクロウ。ペットは家族ですね。

ダイエットといえばヒップホップアブス/HipHopABSゴーゴー腹筋。

インターネットは光の時代フレッツ光でレッツゴー!

今日も食べすぎた?Shunax(シューナックス)口臭予防にはコレ! 

草薙君も仕事復帰フレッツ光でTVもインターネットも快適。

BBクリームといえば、ハンスキンBBクリームIKKOさんも絶賛!

ヒアルロン酸といえばこれ!飲むヒアルロン酸【皇潤】低分子ヒアルロン酸サプリのご案内はこちら

自宅に居ながら高級エステ顔負けのケア。フェヴリナジェルパック最高です。

有名芸能人も愛用中ハンスキンBBクリーム!BBクリームならこれですね!

ダイエットは明るく楽しく。ダイエット大辞典はダイエット情報満載。

有名シェフのメニューでおいしくダイエット。ドクターキッチン/プレミアムデリダイエットはこちら。

宮迫さんも生えた!スカルプDシャンプーバカ売れ中。

Adsız dedi ki...

お手軽に美味しく置き換え系ダイエットヒルズダイエットがおススメです。

【江原道/KohGenDo】の激安お試しセット【草花木果】そうかもっかのトライアルセット、共に口コミで大人気!

おススメトライアルセットならアテニア。アテニア化粧品のトライアルセット!カワイイポーチ付♪お得です!お得といえばフェヴリナジェルパック自宅に居ながら高級エステ顔負けのケア。

セルブライトは、医療現場で実績のある人工皮膚成分に最新の肌修復成分を独自に配合し、テレビや雑誌で【肌修復】効果で話題です。

骨盤ダイエットと言えば骨盤ウォーカー。その進化形が骨盤美腹ウォーカーde骨盤ダイエットです。


ジェロビタール/GEROVITALは、長寿大国であるルーマニアで生まれたアンチエイジング化粧品。若返り医学の権威であるアナ・アスラン博士の理論に基づいた化粧品です。

日本が誇るファストフードと言えば....牛丼ですね~【吉野家:松屋:すき家:お取り寄せ】牛丼食いてーなら牛丼のお取り寄せができます。

ところで、EDに悩む男性って多いとか!?そんなかたにはこれ!【ラブアゲイン】は海馬含有究極のED革命的商品、オススメです。

便秘に悩む方へ!【北の大地の天然オリゴ糖】は、口コミで効果が評判の健康食品。口コミだけで20000個以上売れてます。

口コミで成分が人気です!【茶のしずく石鹸/悠香:ゆうか】オススメです!

大人気!【エステナードソニック】口コミ/@コスメで高評価の美顔器
が売れてます。しかも只今キャンペーン中!【エステナードソニック】は口コミでも通販ランキングでも1位です。

【草花木果】そうかもっかのトライアルセットが大人気!5種類ありますがどれもお肌に効果抜群です。

発毛育毛にはこれ⇒【M1発毛・育毛ミストM‐1】返金保証ありで安心です!

便秘解消にはこれ⇒北の大地の天然オリゴ糖口コミで売れてます!北の大地の天然オリゴ糖はネットの口コミだけで2万個売れた人気商品。リピート率は何と50%以上!

女性による女性のためのラブコスメと言えば、LC(エルシーラブコスメティック)ですね!最近口コミで大人気です。

アスタリフト⇒フイルム作りで培ったコラーゲン技術と美しい写真のために開発されたナノテクノロジーで化粧品の選び方が、変わる。

茶のしずく石鹸の口コミ効果が話題。通販一番人気の石鹸です。

パーフェクトドッグ愛犬のしつけ専用DVDが売れてます。ほんの数分でしつけ完了。成犬もOK!

成功率99,3%のダイエットをご存知ですか?クレアダイエットサプリが抜群の効果で売れてます。

【大豆気分】お試しセットが口コミ人気の豆乳クッキーダイエット。ネット通販で売れ続けています!

スカルプDシャンプーで育毛。健康な頭皮には正しいシャンプーと洗髪が大事です!

Adsız dedi ki...

脱毛、エステのことならピュウベッロ。ピュウベッロの激安脱毛キャンペーンが口コミで大人気!

タベテン本舗. ダイエット寒天. モンドセレクション受賞! おいしく手軽にカロリーコントロール。タベテン本舗の口コミで人気のダイエット!無理せず健康的にヤセることができる!

育毛には飲むサプリメント⇒育毛増毛の【hatto/ハット】で体内から増毛環境です。

【バッテリー75%OFF!】再生バッテリーなら新品の約1/4の価格! 良状態の中古バッテリーを新品に近い能力まで復活させたものが再生バッテリーです。

育毛シャンプーならスカルプD薬用シャンプー。宮迫さん出演のTVcmでも人気です。

アグレーラ。ポーラ化粧品からうるおいを与えるだけでなく、もっちりとうるおう肌を目指す、新感覚の保湿を提案。

北の大地の天然オリゴ糖で便秘解消!北の大地の天然オリゴ糖は、健康食品ですので、副作用も心配ありません。

ケフトルの活性石ベントナイトの効果はすごい!効果的に育毛増毛します。

女優肌で大人気のエクスボーテ/エクストラクレンジングジェルタイプは今ならお得なプレゼント付きで購入の大チャンス!

ガソリン入れるならENEOSエネオスカードがおススメ!年会費無料で様々な特典が満載です!

小林製薬のヒフミドは“天然型セラミドⅡ”配合だから、効果をすぐに実感出来ておススメ!

アクアクララウォーターサーバーは水の宅配で業界NO,1!なんと1000万ボトル突破の実力です。

軟水で口あたりがまろやかなクリスタルクララウォーターサーバー。クリスタルクララは便利でラクラク、メリットいっぱいの宅配ボトルウォーター。

便利でお得なウォーターサーバー。ウォーターサーバー情報ならワンウェイウォーターウォーターサーバーのサイトが便利です。

ウォーターサーバーの一押しはアルペンピュアウォーター。今大人気です。

FXなら株式会社MJのFXが一押し!今なら50000円キャッシュバックキャンペーン中!

【DMM.com証券/DMM FX】が人気です。手数料ゼロ、極狭スプレッドのFXがキャンペーン中。

FX始めるならエンコムFX。【EMCOM TRADE/エンコムFX】エンコムトレードFX口座開設キャンペーン!がお得です!

マネーパートナーズFXがオススメ!FXはじめるならマネーパートナーズ。初心者にも安心です。

置き換え系ダイエットなら、【ヒルズコレクション】ヒルズダイエットパステルゼリーですね。空腹感が無い簡単ダイエットで誰でもスリムビューティに!

デイトレードならFXがおススメ。FX始めるならフォレックストレード/アプローズFXの口座開設が簡単便利です。

FX始めるならエンコムFX。【EMCOM TRADE/エンコムFX】エンコムトレードFX口座開設がお得です!

プラセンタ100のお試しキャンペーンがおトクです!プラセンタ100トライアルセットがお試しキャンペーン中につき、通常6090円のトライアル商品がなんと1980円という格安価格です。

にきびケアならプロアクティブ。アクネ治療日米No,1の売上は本物です。

Adsız dedi ki...

sanırım herkesin aklında müziği kalmış

rock lee dedi ki...

Kolunda tatar yayı gizleyen herif Spartakus'tü. Küçük kız da Rebecca. Karizmatik kadının ismini hatırlamıyorum.
Herkes müziğini anlatmış ama bir de kapanış müziği vardı ki bunların düşmanları olan korsanların şarkısıydı. Çok eplenceliydi. Seskafil, Lökmajik, Matrishia gibi korsanların isimleri geçerdi bu şarkıda.

rock lee dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=-DQ6EY0V9Gk
Dilime dolandı akşamdan beri. Korsanlı kapanış şarkısı.