Pazartesi, Nisan 17, 2006

ATOM KARINCA

atom karınca
Atom karınca süper güçlü bir karıncaydı, kellesindeki antenler cızzztt bızztt yapar, bizimki Süpermen'i utancından ağlatacak şekilde uçar, kahramanlıklar yapardı. Vallaha babam bunu pek severdi, herhalde ben de babam Atom karınca seyrettiği için maruz kalmışım. Babam gelecek yıllarda "atom karınca geliyooor" diye bağırmaya devam etti.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben çok küçükken izliyomuşum 1-2 yaşında bi de atom mama gelioooo die bağarıyomuşum

Unknown dedi ki...

atom karınca çocukluğumun en sevdiğim çizgi filmlerindendi şimdi olsa şimdi bile izlerim öle aklımda yer etmişki uno arabam var onun adınıda atom karınca koydum aldığımda demiştim işte benim atom karıncam die :D

Adsız dedi ki...

ben kuucklugumde cok cızgı fılm ızlerdım ama ınanılmıcak bısey atom karıncayı hatırlamıyorum:S:S arkadaslarım bu sene benımle sen atom karıncaya benzıyosun sana atom dıcez deıdkten sonra merak ettım kım bu atom karınca dedım öle gördum.sevımlıymişş yaa.buarada adım atom kaldıı::):)

Adsız dedi ki...

YALAN ABİ İNANDIK BÜYÜDÜK HAYELLERİMİZ ÇÖKTÜ. Bİ KARINCA BU KADAR OLABİLİRMİ YA. YAŞASIN VOLTRAN. GÜN GELECEK VOLTRAN DÖNECEK

Adsız dedi ki...

YALAN ABİ İNANDIK BÜYÜDÜK HAYELLERİMİZ ÇÖKTÜ. Bİ KARINCA BU KADAR GÜÇLÜ OLABİLİRMİ YA. YAŞASIN VOLTRAN. GÜN GELECEK VOLTRAN DÖNECEK. BİZDE BAŞINI OLUŞTURACAĞIZ.

mhd dedi ki...

süpper